Tractor.BG - Порталът за селскостопанска техника
technom1

С грижа за Вашето стопанство и машинен парк

 

Сервизните специалисти на Оптиком са високо-квалифицирани инженери и механици с богат теоретичен и практически опит, оборудвани с най-съвременна инструментална екипировка и диагностична апаратура. Периодично преминават обучения и квалификационни курсове в центровете на JCBArgo TractorsMonosemSulkyKuhnGreat Plains, както и в учебните центрове на Оптиком.

 

В нашите сервизни центрове в Стара Загора, Добрич, Павликени, Разград, Плевен, Пловдив, Монтана и Карнобат близо до Вас се извършват професионални гаранционни и извънгаранционни ремонти, поддръжка и обслужване на селскостопанска техника – трактори, комбайни, прикачен инвентар и др, а поддържането на богат асортимент резервни части в нашите складове и магазини помага за бързината на обслужване.

 

Мобилните ни сервизни групи обслужват на място клиентите от всички части на страната, които са по-отдалечени от основните ни сервизни центрове.

 

Проверете най-близкия до вас сервиз и се свържете с нашите специалисти.

 

 

 

Резервни части

 

В търговската мрежа на Оптиком в страната, както и онлайн предлагаме изключително богата гама налични на склад оригинални и алтернативни резервни части, филтриращи елементи, масла и смазочни материали за агротехника с марките LandiniJCBMcCormickLaverda, Claas, Fendt, Massey Ferguson, MonosemSulky, Nobili, MTZ, T150, ЮМЗ, Т24, ДТ75. При нас ще намерите работни органи за: плугове, култиватори, дискови и зъбни брани, надробители, косачки, фрези и масла JCB и AgroLube в различни разфасовки.

 

Складовете ни в Стара Загора, Добрич, Монтана, Павликени, Плевен, Разград, Бургас, Карнобат, Ямбол, Пловдив, Харманли и Хасково са заредени с над 30 000 артикула. Всичко може да поръчате и в нашия ОНЛАЙН МАГАЗИН.

 

За спокойната и успешна работа на полето е особено важно да намерите каквото Ви е нужно възможно най-скоро. Доверете се на екипа ни специалисти по резервни части, които ще Ви предоставят пълна информация за наличност, цени и възможности за спешни доставки на нужните части за ремонта и поддръжката на Вашата машина.